Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Πέρασε η Μπάγερν, προβάδισμα η Ρόμα

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League «σφράγισε» η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε 4-0 της Κλουζ στη Ρουμανία, χάρη σε χατ-τρικ του Γκόμεζ και ένα γκολ από τον Μίλερ και έφτασε τους δώδεκα βαθμούς. Παράλληλα η Ρόμα, η οποία επικράτησε της Βασιλείας στην Ελβετία με σκορ 3-2 έχει πλέον το προβάδισμα για την δεύτερη θέση αφού έφτασε τους έξι πόντους, ενώ Βασιλεία και Κλουζ έχουν από τρεις.

Βασιλεία – Ρόμα

Η Ρόμα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 16’ προηγήθηκε στο σκορ με τον Μενέζ. Ο Γάλλος εξτρέμ μπήκε στην περιοχή και πλάρασε βάζοντας στη θέση του οδηγού την ομάδα της Ιταλίας. Οι Ρωμαίοι έφτασαν και στο δεύτερο γκολ στο 25’ όταν ο Τότι με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι Ρωμαίοι έφτασαν νωρίς σε ένα σαφές προβάδισμα και κατάφεραν να πάνε «άνετοι» στα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αποφάσισαν να πιέσουν περισσότερο και να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στο γκολ. Το κατάφεραν στο 69’ όταν ο Φρέι εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Σέρτζιο και με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Τις ελπίδες της Βασιλείας όμως ψαλίδισε ο Γκρέκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κόψιμο πάνω στον Μποριέλο και με ωραίο σουτ έκανε τρία τα τέρμα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν και πάλι στο τρίτο γκολ της Ρόμα με τον Σεκίρι στο 86’ με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής να μειώνει σε 2-3, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: