Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Τα παράπονα του Χιμένεθ

Η εικόνα της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη φυσικά και δεν άρεσε στον Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που το έκανε γνωστό στους παίκτες τους. Με τη βοήθεια του βίντεο ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές τα λάθη τους, ενώ έκανε παρατηρήσεις σε Τζιμπούρ και Λεονάρντο για τη συμπεριφορά τους.

Συγκεκριμένα στον Αλγερινό τόνισε πως δεν γίνεται να παρατάει τη φάση όταν χάνει την μπάλα και να σηκώνει τα χέρια για να διαμαρτυρηθεί, ενώ στον Βραζιλιάνο του είπε πως πρέπει να δίνει το χέρι του στον ίδιο και στους συμπαίκτες του όταν βγαίνει αλλαγή. " Σε αντικατέστησα με τον Παναθηναϊκό και μας χαιρέτισες όλους στον πάγκο. Σε αντικατέστησα με τον Πανιώνιο και δεν μου έδωσες το χέρι. Αποφάσισε, ή θα χαιρετάς ή δεν θα χαιρετάς. Δεν μπορεί αυτό να εξαρτάται από το αποτέλεσμα. Είναι θέμα σεβασμού προς τα μέλη της ομάδας. Είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε θα χαιρετάς όταν σε αντικαθιστώ. Αυτό οφείλετε να κάνετε όλοι. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας".

Ο Ισπανός για το παιχνίδι έκανε παράπονα που αφορούσαν τη μεσαία γραμμή, αλλά και για την επίθεση, " Κάναμε πολλά λάθη. Η άμυνα ήταν αρκετά πίσω. Η μεσαία γραμμή ήταν εντελώς αποκομμένη και κυρίως πολύ μακριά από τους επιθετικούς. Δεν κάναμε καθόλου κίνηση στο κέντρο και στην επίθεση. μασταν πολύ προβλέψιμοι. Είχε κάποιος την μπάλα και δεν έκανε κανένας κίνηση να την πάρει. Κινούμασταν όλοι με την ίδια ταχύτητα, ουσιαστικά χωρίς ταχύτητα. Οι επιθετικοί δεν πίεζαν καθόλου την αντίπαλη άμυνα. Εχουμε πει πως δεν πρέπει να αφήνουμε τον κεντρικό αμυντικό να οργανώνει το παιχνίδι και να ανεβάζει την μπάλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: