Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

"Δεν είμαι μόνο παίκτης, είμαι και οπαδός"!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βραβεύθηκε την Παρασκευή ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 8ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Γάλλος άσος των "πράσινων" ήταν ο αρωγός της ομάδας του στη νίκη επί του Ολυμπιακού, αφού αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1) με χτύπημα πέναλτι. Η απονομή του βραβείου έγινε από τον παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού, Αριστείδη Καμάρα, στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού στην Παιανία.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος γιατί ήταν ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι και για εμάς αλλά και για τους φιλάθλους μας και κυρίως επειδή ο αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε" δήλωσε ο Σισέ και συνέχισε: "Δεν είμαι μόνο παίκτης, είμαι και οπαδός του Παναθηναϊκού. Η φετινή σεζόν θα εξελιχθεί τόσο σπουδαία όσο και η περσινή.

Για την προσεχή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο είπε: "Παίξαμε φιλικό με τον Ατρόμητο το καλοκαίρι, ξέρουμε ότι είναι δυνατή ομάδα και θα κάνει τα πάντα για να πάρει αποτέλεσμα αλλά όλα θα κριθούν από εμάς. Ήταν δύσκολο παιχνίδι το καλοκαιρινό και θα κάνουν το παν για να μας κερδίσουν, αλλά όλα εξαρτώνται από εμάς".

"Εκανα την καλύτερη επιλογή"
Μίνι αφιέρωμα στις εξαιρετικές επιδόσεις του Τζιμπρίλ Σισέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού παρουσίασε την Πέμπτη η ρουμανική ιστοσελίδα "adevarul.ro", με τον Γάλλο επιθετικό να εκφράζει σε δήλωσή του την απόλυτη ικανοποίησή του για όσα ζει στο "τριφύλλι": "Εκανα την καλύτερη επιλογή που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι σε φανταστική φόρμα στην Ελλάδα, έχοντας πετύχει επτά γκολ σε οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: