Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Nτέρμπι με την Λάτσιο σε θέση ισχύος

Το ντέρμπι της Ρώμης δεσπόζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το ιταλικό πρωτάθλημα. Η Λάτσιο υποδέχεται -από θέση ισχύος φέτος- το απόγευμα της Κυριακής (16:00) τη Ρόμα στο «Ολίμπικο», καθώς για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια πηγαίνει στο «Derby della Capitale», έχοντας καλύτερη συγκομιδή βαθμών από τη «συμπολίτισσα» Ρόμα.

Οι «λατσιάλι» προπορεύονται στην κατάταξη και θέλουν το «τρίποντο» για να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη Ίντερ, ενώ οι «τζιαλορόσι» έχουν ανάγκη τη νίκη για να μην απομακρυνθούν κι άλλο σε σχέση με τις ομάδες που προηγούνται στην κατάταξη.

Στο μεταξύ, η Ίντερ έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή, καθώς υποδέχεται αύριο βράδυ (21:45) την Μπρέσια στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», ενώ η Μίλαν αναμετράται το απόγευμα της Κυριακής στο «Σαν Νίκολα» με την -εκ των ουραγών- Μπάρι. Την ίδια ημέρα η Γιουβέντους φιλοξενεί στο «Ολίμπικο» του Τορίνο ακόμη μία ομάδα που βρίσκεται στην «ουρά» της βαθμολογίας, την Τσεζένα, ενώ η Νάπολι υποδέχεται στο «Σαν Πάολο» την -επίσης ουραγό- Πάρμα.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής και η βαθμολογία του Καμπιονάτο
Μπολόνια-Λέτσε 6/11
Ίντερ-Μπρέσια 6/11
Φιορεντίνα-Κιέβο 7/11
Μπάρι-Μίλαν 7/11
Γιουβέντους-Τσεζένα 7/11
Λάτσιο-Ρόμα 7/11
Νάπολι-Πάρμα 7/11
Σαμπντόρια-Κατάνια 7/11
Ουντινέζε-Κάλιαρι 7/11
Παλέρμο-Τζένοα 7/11

Δεν υπάρχουν σχόλια: