Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Γλυκόπικρη… ΑΕΚ

Δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν παίκτες και φίλοι της ΑΕΚ μετά το 1-1 κόντρα στην Άντερλεχτ. Οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν, είχαν τις ευκαιρίες να καθαρίσουν τα ματς, εμφανίζοντας για μια ακόμη φορά, ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Παράλληλα όμως, οι αμυντικές αδυναμίες στοίχισαν και αν δεν ήταν σε μεγάλη βραδιά ο Σάχα, θα μπορούσε να χαθεί και η ισοπαλία. Σε ακόμη ένα ματς χτύπησε η «κατάρα» των τραυματισμών.

Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ πρέπει να μάθει να ζει και να παλεύει με τις συνεχείς απουσίες. Στο χθεσινοβραδινό ματς, οι ανάγκες που προέκυψαν έφεραν στο γήπεδο τον νεαρό Φροξυλιά και τον Έντερ, με τον νεαρό να κερδίζει το χειροκρότημα από τον κόσμο και τον Βραζιλιάνο να χάνει ακόμη μια ευκαιρία να δείξει κάτι από το ταλέντο του.

Στο χορτάρι του ΟΑΚΑ ο «δικέφαλος» έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, αλλά έδειξε πως ακόμη και χωρίς παίκτες όπως είναι ο Σκόκο, ο Λυμπερόπουλος, ο Δέλλας, ο Ντιόπ και άλλοι, διαθέτει αγωνιστική ποιότητα που μπορεί να την φτάσει μακριά.

Το σίγουρο είναι, όπως δήλωσε και ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου: «Το σίγουρο είναι ότι είμαστε ζωντανοί. Σήμερα χαριστήκαμε στο πρώτο μέρος και στο τέλος γλιτώσαμε με ισοπαλία. Τα υπόλοιπα παιχνίδια εξαρτώνται από μας και την απόδοση που θα έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: