Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Σακελλαρίου: «Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση…»

Ο Λευτέρης Σακελλαρίου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis» για τη μεγάλη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βιγιαρεάλ. Αρχικά αναφερόμενος στην προσωπική του εμπειρία τόνισε: «Όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, πρέπει να είσαι ετοιμοπόλεμος ανά πάσα ώρα και στιγμή. Εγώ προσπαθώ να είμαι πάντοτε έτοιμος για να προσφέρω».
Ο Σακελλαρίου πρόσθεσε: «Το γεγονός και μόνο ότι η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Ισπανία αλλά και διαθέτει τόσους καλούς ποδοσφαιριστές, καθιστά ακόμη πιο σημαντική τη δική μας νίκη. Όμως ήταν δίκαιη θεωρώ. Απέναντι σε μία τέτοια ομάδα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος καθώς μία στιγμή αρκεί για να σου κάνουν την ζημιά, όπως ακριβώς είχε γίνει και στην Ισπανία. Όπως και να ΄χει όμως, πρέπει να δούμε μπροστά γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Μπροστά έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καβάλα».
Για το γεγονός ότι παίζει δίπλα σε έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο Σακελλαρίου τόνισε: «Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μένα αυτό. Ειδικά όταν παίζεις δίπλα στον Κοντρέρας αισθάνεσαι μεγάλη ασφάλεια και σίγουρα σου προσφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό ισχύει για όλους τους έμπειρους παίκτες που έχουμε στην ομάδα».
Για την συνέχεια στο Europa League τόνισε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πάμε για δύο πολύ σημαντικά ακόμη παιχνίδια, διότι ακόμη και αν κερδίσουμε την Μπριζ πάλι δεν θα έχουμε ίσως προκριθεί. Είναι ένας πολύ ιδιόμορφος όμιλος. Τέτοιες νίκες πάντως κόντρα στην Βιγιαρεάλ μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση. Περάσαμε ένα δύσκολο διάστημα και τώρα πιστεύω ότι διαφοροποιούνται τα πράγματα».
Για το αν παίζει ρόλο και η ρέντα που δεν είχε ο ΠΑΟΚ σε παιχνίδια που έχασε, απάντησε: «Δεν πιστεύω καταρχήν ότι υπήρχε έστω και ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα δεν προσπάθησε για να πάρει τη νίκη. Από εκεί και πέρα, λίγο η κακή μέρα, λίγο η ατυχία, μπορεί να σου στερήσει ένα αποτέλεσμα. Εμείς σε κάθε ματς πάμε πάντως για τη νίκη».
Για την Καβάλα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα, υπογράμμισε: «Παρακολουθώ την Καβάλα και τον τρόπο που αγωνίζεται. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει πάντοτε επιθετικά, όμως αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε το παιχνίδι».
Για την παρουσία του κόσμου και στο Δευτεριάτικο ματς επισήμανε: «Ο κόσμος μας ακολουθεί παντού. Παίζει μεγάλο ρόλο για την ψυχολογία ενός παίκτης να μπαίνει σε ένα εκτός έδρας γήπεδο και να βλέπει τόσο κόσμο μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: