Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ρονάλντο: «Ο Μουρίνιο έφερε την εμπειρία του…»

Χαρούμενος για την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στο ισπανικό κανάλι «Marca TV». Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αλλάξει την ομάδα και φέτος έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τρόπαια.

«Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μια νίκη στην Ιταλία, σύμφωνα με την απόδοση που είχαμε στα 90 λεπτά του αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά δεν στενοχωριέμαι. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Πρέπει να δούμε τη θετική εικόνα, επειδή πήραμε έναν βαθμό και είχαμε καλή εμφάνιση», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Πάντα πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ήμασταν σε θέση να πετύχουμε περισσότερα γκολ, επειδή είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο, πρέπει να σκεφτούμε ότι η επόμενη φάση της διοργάνωσης θα είναι πιο δύσκολη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, επειδή περάσαμε στην επόμενη φάση και πετύχαμε το στόχο μας».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος τόνισε: «Ο προπονητής είναι πολύ καλός και έχει φέρει την εμπειρία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι βέβαιος ότι με τον Μουρίνιο έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουμε τίτλους. Φυσικά στόχος παραμένει το Champions League, Ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να σκέφτεται πάντα όλες τις διοργανώσεις. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: