Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ντόπες Μαρινάκη εν όψει "Μεγάλης Εβδομάδας"

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα των αγώνων της επόμενης εβδομάδας και για αυτό τον λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού αναμένεται να μιλήσει στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία για την ανάγκη κατάκτησης εννέα βαθμών στα επόμενα δυόμισι παιχνίδια πρωταθλήματος, προκειμένου να παραμείνει ο Ολυμπιακός στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα να αυξήσει τη διαφορά του από τον Παναθηναϊκό. Όπως υπογραμμίζουν οι ιθύνοντες των "ερυθρολεύκων" οι επόμενες αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και ΑΕΚ είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό, αφού σε περίπτωση νίκης και στα τρία ματς, θα βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζεται με τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη και είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, χωρίς τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή. Οι απουσίες αυξάνονται για τον Ισπανό τεχνικό εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και ήδη αναζητεί λύσεις για να καλύψει τα κενά στην "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα. Ο Μοντεστό αναμένεται να πάρει τη θέση του τραυματία Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Γκαλίτσιος είναι ο επικρατέστερος να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Οι Ντουντού και Ουρτάδο θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ των "ερυθρολεύκων", αφού εκτός "μάχης" για την συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει τεθεί και ο Ιμπαγάσα.

Τέλος, αναβάλλονται οι όποιες εξελίξεις στο μετεγγραφικό επίπεδο για τον Ολυμπιακό, καθώς όλοι θέλουν να στραφεί η προσοχή της ομάδας στους επόμενους δύσκολους αγώνες. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο απόκτησης ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν λύσεις σε θέσεις, όπου η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: