Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ψάχνει λύσεις ο Κούπερ

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της ενδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Κέρκυρα αναμένεται να μείνουν οι Ρονάλντο Γκιάρο και Φρανσίσκο Χαβίτο. Οι δυο ποδοσφαιριστές του Αρη δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει ξεκινήσει ήδη να καταστρώνει τα σχέδιά του για τον αγώνα με τους Φαίακες, χωρίς τους δυο ποδοσφαιριστές.

Ο Αργεντινός τεχνικός βλέπει τους δυο ποδοσφαιριστές να μη μπορούν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας, προκειμένου να καλύψει τα κενά τους. Ο Ισπανός χαφ έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο προπονητής του Αρη θα τον περιμένει έως την τελευταία στιγμή, ενώ ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή των "κίτρινων".

Ο Κούπερ προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, μετά την ήττα από τον Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ ζητάει μόνο τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Το 4-4-2 αναμένεται να είναι και σε αυτή την αναμέτρηση, η αγωνιστική διάταξη του Αρη, με το βάρος να πέφτει στη διόρθωση των λαθών που οδήγησαν την ομάδα στην ήττα από τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: