Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Δεν υπάρχει θέμα Κορομίνας

Δεν επιβεβαιώνονται από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα ισπανικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Φεράν Κορομίνας να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της ομάδας. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στον "Δικέφαλο" του Βορρά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως έχει γίνει ήδη πρόταση για την απόκτησή του, με τη μορφή δανεισμού.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά παίκτες για να ενισχύσει το ρόστερ του εν όψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου, αλλά όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της ομάδας, δε θα γίνουν υπερβάσεις στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Ο 27χρονος Κορομίνας αμείβεται με 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως από την Εσπανιόλ και η διοίκηση του ΠΑΟΚ δε θέλει να διαθέσει ένα τέτοιο ποσό για την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Όλοι στον "Δικέφαλο" του Βορρά έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς με τον Ολυμπιακό για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παίκτες και τεχνική ηγεσία γνωρίζουν πως σε περίπτωση νίκη στο Φάληρο, ο ΠΑΟΚ μπαίνει και πάλι δυνατά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και παράλληλα δίνει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί των έξι συνεχόμενων νικών που έχει.

Ο Μάκης Χάβος δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, αλλά ούτε και στην αγωνιστική διάταξη. Ο Ίβιτς αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα των "ασπρόμαυρων", με τον Φωτάκη να μετακομίζει στα δεξιά και τον Ελ Ζαρ να κάθεται στον πάγκο. Το 4-2-3-1 θα είναι και σε αυτό το ματς η αγωνιστική διάταξη του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: