Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ντρούκερ: "Να δείχνουμε τη δίψα μας παντού"

Λόγο για μία αφοσιωμένη ομάδα έκανε ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, στην διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης της ομάδας με τον Νίκο Χατζηβρέττα να σημειώνει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν μέχρι τέλους."Είναι υπέροχο που σε αυτές τις εκδηλώσεις έχεις τη δυνατότητα να δεις ανθρώπους που αποτελούν θρύλους της ομάδας όπως ο κύριος Ιωαννίδης. Σκεφτόμουν ότι ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει πολλούς ντόπιους παίκτες".
"Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα μείγμα παικτών, Ελλήνων και ξένων. Θέλαμε να φτιάξουμε μια αφοσιωμένη ομάδα. Δεσμευόμαστε για επιτυχίες, θέλουμε να δείχνουμε τη δίψα μας όπου κι αν παίζουμε", σημείωσε ο Ντρούκερ για να ακολουθήσει η παρουσίαση της φετινής ομάδας του Άρη.

Από πλευράς των παικτών ο Χρήστος Ταπούτος δήλωσε: "Είναι βαριά η φανέλα του Άρη, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετέχω σε αυτήν την ομάδα και ελπίζω με τη βοήθεια των συμπαικτών μου να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα εκεί δηλαδή όπου ανήκει".

Όσο για τον Πι Τζέι Τάκερ, ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη και MVP της πρεμιέρας των ομίλων του Eurocup υπογράμμισε: "Είναι εκπληκτική εμπειρία να παίζω στον Άρη με αυτή τη διοίκηση, αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους συμπαίκτες. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι όλη τη χρονιά".

Με την σειρά του ο αρχηγός του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, επεσήμανε: "Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να φέρουμε τον Άρη εκεί που ανήκει. Μέχρι το τέλος και με την ίδια διάθεση μέσα στο γήπεδο θα παλέψουμε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα".

Η σκυτάλη πέρασε στον Κώστα Χαραλαμπίδη που τόνισε: "Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες των οποίων προαπαιτούμενο είναι η σκληρή δουλειά. Θα καταβάλλουμε σκληρή προσπάθεια μέσα στο γήπεδο".

Ακολούθως ο Σέρβος φόργουορντ του Άρη, Ντέγιαν Μπορόβνιακ, ανέφερε: "Γνωρίζω τα πάντα για την ιστορία του ΑΡΗ και θα κάνω ότι μπορώ για να γεμίσουμε με χαρά τον κόσμο της ομάδος", ενώ ο 18χρονος διεθνής σμολ φόργουορντ του Άρη, Λίνος Χρυσικόπουλος, σημείωσε: "Η ομάδα απαρτίζεται όχι μόνο από ταλαντούχους παίκτες αλλά και από καταπληκτικούς ανθρώπους και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε τους όποιους στόχους έχουμε βάλει".

Στην συνέχεια ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη, Κώστας Σλούκας, δήλωσε: "Γνωρίζω την ιστορία του Άρη και είναι τιμή μου που φοράω τη φανέλα του Άρη. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Τέλος τον λόγο πήρε ο πλέον άτυχος παίκτης της ομάδος Άρη λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, Δημήτρης Βεργίνης, υπογράμμισε: "Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χρονιά για εμένα αλλά ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Ο κόσμος με έχει κάνει να νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι με στηρίζουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: