Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Έρχεται και υπογράφει ο Φερέιρα

Εντός της ημέρας αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του "τριφυλλιού" για την αντικατάσταση του Νίκου Νιόπλια και αναμένεται να υπογράψει με τους "πράσινους" έως το 2011.

Ο Φερέιρα θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα και αφού ενημερωθεί για το έμψυχο υλικό της ομάδας και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες, θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Ο 64χρονος τεχνικός θα έχει ως συνεργάτες του στον ενάμισι χρόνο που θα καθίσει στον πάγκο των "πράσινων" τους Νούνο, Ρουί Σίλβα και Ζοσέ Γκόμες, όπως αποκάλυψε η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola". Οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας πιστεύουν πως ο Φερέιρα είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για τους "πράσινους", αφού ο πρώην τεχνικός της Μάλαγα έχει όλα τα στοιχεία που έψαχναν οι ιθύνοντες της ομάδας, πλην της ηλικίας.

Ο έμπειρος τεχνικός εμφανίζεται αποφασισμένος να πετύχει ότι δεν κατάφερε με την ισπανική ομάδα, στην πρόσφατη απόπειρά του να εργαστεί εκτός των συνόρων της χώρας του. Ο Νικόλας Πατέρας θα ενημερωθεί από τον αθλητικό διευθυντή του "τριφυλλιού" για τις επαφές που είχε με τους υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της ομάδας και στην συνέχεια θα ανάψει το "πράσινο φως" για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Φερέιρα. Οι "πράσινοι" είχαν επαφές τις προηγούμενες ημέρες και με τους Μπιέλσα και Γκασπερίνι, ενώ στη λίστα τους βρέθηκαν και τα ονόματα των Αγκίρε και Λε Γκουέν, για τη θέση του προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: