Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Θέλει συνάντηση με Γκέκα ο Σάντος

Προσπάθειες για να πειστεί ο Φάνης Γκέκας να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει τον 30χρονο ποδοσφαιριστή της Αιντραχτ Φρανκφούρτης στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και θα προσπαθήσει να έχει συνάντηση μαζί του, μέσα στη διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Γκέκας αναμένεται να περάσει αρκετό χρόνο από τις χειμερινές διακοπές του στη Λάρισα, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια επαφή των δυο πλευρών σε αυτό το διάστημα. Ο Σάντος θα ζητήσει εξηγήσεις από τον παίκτη για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδος, ενώ ο Γκέκας από την πλευρά του θα περιμένει να ακούσει ορισμένα πράγματα από τον Πορτογάλο τεχνικό πριν πάρει την απόφαση για τη μεγάλη επιστροφή.

Δεν αποκλείεται το ραντεβού των δυο πλευρών να μεταφερθεί για τις αρχές του νέου έτους, αφού μέχρι τότε δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για την εθνική. Από την πλευρά του, ο Γκέκας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Ελλάδος στο άμεσο μέλλον, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα, όπως ο ίδιος τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: