Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μέσα ο Πρίττας, έξω ο Κουλουχέρης

Ο Σάκης Πρίττας γυμνάστηκε κανονικά ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στη γάμπα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρένα» για το Europa League.

Αντίθετα, εκτός μάχης πέραν του τραυματία Τσέζαρεκ και των Ναφτί και Λίμα, που δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, έμεινε και ο Ευθύμης Κουλουχέρης λόγω ίωσης.

Η 19μελης αποστολή των «κιτρίνων», που αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (9:00) για την Κολωνία αποτελείται από τους: Σάκη Πρίττα, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Η ομάδα του Άρη θα προπονηθεί την Τετάρτη στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) στην «Μπάι Αρένα», ενώ 45 λεπτά νωρίτερα ο Έκτορ Κούπερ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Μιχάλη Σηφάκη. Η Λεβερκούζεν ολοκληρώνει την προετοιμασία της στις 15:00 και ο Γιουπ Χάινκες θα μιλήσει στα ΜΜΕ στις 16:30

Δεν υπάρχουν σχόλια: