Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ριαβόγλου: «Άξιος εμπιστοσύνης ο Μάκης Χάβος»

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Κώστας Ριαβόγλου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Revolution του «Αθλητικού Metropolis» και στον Κυριάκο Κύρτσο τόσο για την ομάδα του Ευόσμου, όσο και για τον Μάκη Χάβο που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά από την συνεργασία που είχαν πέρυσι στον Αγροτικό Αστέρα. Αρχικά για την πορεία του Αστέρα στο πρωτάθλημα και την Πέμπτη θέση στην οποία βρίσκεται επισήμανε: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος αλλά ούτε και απόλυτα ευχαριστημένος. Έχουμε χάσει βαθμούς σε παιχνίδια που θα μπορούσαμε κάλλιστα να είχαμε κερδίσει πόντους. Όμως τουλάχιστον ότι βαθμούς παίρνει ο Αγροτικός Αστέρας είναι πεντακάθαροι και φυσικά στόχος μας είναι η πρώτη εξάδα». Για τις καλοκαιρινές μεταγραφές και για το ρόστερ της ομάδας είπε: «Για μένα πολύ σημαντικό είναι ότι ήρθαν καλά παιδιά στην ομάδα και φυσικά καλοί ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ αλλά δυστυχώς είμαστε στην Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχουν οι μεγάλες ομάδες και έχουμε μηδαμινή στήριξη από τους φορείς. Παλεύουμε όσο μπορούμε και θα το κάνουμε μέχρι τελικής πτώσεως. Όμως θεωρώ ότι σαν ομάδα, ο Αγροτικός Αστέρας άνετα μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα – εξάδα».
Για το νέο γήπεδο τόνισε: «Είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος όμως απομένουν τα έργα στις κερκίδες. Είναι πλέον θέμα πολιτικής βούλησης. Πάντως το γήπεδο θα δώσει άλλη οντότητα και στην ομάδα αλλά και στην πόλη του Ευόσμου. Ο Δήμος Ευόσμου άλλωστε είναι Μητροπολιτικός δήμος και θα αποκτήσει άλλη αίγλη με ένα νέο γήπεδο».
Για τον Μάκη Χάβο σχολίασε: «Ο Μάκης δεν είχε δουλέψει σε καμία ομάδα ως πρώτος προπονητής. Ήταν βοηθός σε όποιες ομάδες δούλεψε. Πέρυσι είχα καθίσει για δέκα λεπτά μαζί του και κατάλαβα ότι έπρεπε να του δώσω την δυνατότητα να είναι ο πρώτος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα. Μαζί του η ομάδα έκανε ένα πολύ μεγάλη αήττητο σερί και έφθασε μέχρι το κατώφλι των play-off. Είναι ένα πολύ ντόμπρο παιδί, και έχει όλα τα εχέγγυα για να γίνει σπουδαίος προποηντής. Χρειάζεται φυσικά επιμονή και εμπιστοσύνη. Διαθέτει αψεγάδιαστο χαρακτήρα και για μένα δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει φέρει και με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί άλλοι να μιλούν για τύχη όμως εγώ ξέρω πολύ καλά ότι ο Μάκης έχει αλλάξει πράγματα και στον ΠΑΟΚ. Βεβαίως υπάρχει στον ΠΑΟΚ μία πολύ ικανή διοίκηση που ξέρει να διακρίνει και θα αποφασίσει. Εγώ θα πρότεινα πάντως να του δοθεί η ευκαιρία και η εμπιστοσύνη γιατί πραγματικά αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: