Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Σολτάνι: "Θα έρθουν τα γκολ"

Την αισιοδοξία ότι ο Ηρακλής θα κατορθώσει να λύσει την επιθετική δυστοκία που τον συνοδεύει εσχάτως στις υποχρεώσεις του, διατηρεί ο Καρίμ Σολτάνι. "Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά έχουμε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Πιστεύω ότι θα έρθουν τα γκολ", δήλωσε ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός στη σημερινή προπόνηση του "Γηραιού" και πρόσθεσε: "Δεν σκοράραμε με τον Ολυμπιακό Βόλου γι' αυτό και δεν νικήσαμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ερωτηθείς για την κλήρωση που έφερε τον Ηρακλή αντίπαλο με την Κέρκυρα στη φάση των "16" του Κυπέλλου απάντησε: "Ξέρουμε ότι το Κύπελλο έχει μεγάλη σημασία για τον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Είναι σημαντικό το ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θα είναι διαφορετικός αυτός ο αγώνας από το παιχνίδι που δώσαμε με την Κέρκυρα για το πρωτάθλημα".

Ο Σολτάνι είναι έτοιμος να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, μετά το μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (6/11) με την Ξάνθη αμφίβολη είναι η παρουσία των Μίρνες Σίσιτς, Ντάιγκο Κομπαγιάσι, Καρλίνιος. Τιμωρημένος είναι ο Βικτοράς Γιάκομπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: