Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μανιάτης: "Η πίεση μας βγήκε σε καλό"

Ο Γιάννης Μανιάτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "SuperLeague Experts", του Novasports2, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου. Ο διεθνής αμυντικός του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στη νίκη των "κυανέρυθρων" επί της ΑΕΚ, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του κ.α....

Αναλυτικά:
- Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: "Ήμασταν πολύ καλοί. Ίσως η ΑΕΚ δεν περίμενε ότι θα είμαστε τόσο καλοί. Θέλαμε τη νίκη και το δείξαμε...".

- Για το ότι η "παλιά φρουρά" έφερε τη νίκη: "Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζαν τόσοι πολλοί Έλληνες και νεαροί σε ηλικία. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες. Ο Σάμαρης εμφανίστηκε από το πουθενά και έκανε εκπληκτικό παιχνίδι...".

- Για τον Σάχα: "Κατέβασε τα ρολά. Έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις με αποκορύφωμα το πέναλτι. Λίγο έλειψε να χάριζε ακόμα και το βαθμό στην ΑΕΚ. Απλά εμείς πιστέψαμε ότι θα βάζαμε το γκολ, είχαμε και το αριθμητικό πλεονέκτημα και δεν τα παρατήσαμε...".

- Για τις ομάδες που παίζουν με την... πλάτη στον τοίχο: "Υπάρχει άγχος και πρέπει να το ξεπεράσεις. Η πίεση μας βγήκε σε καλό. Όλοι μας θεωρούν φαβορί για υποβιβασμό και αυτό μας έβγαλε εγωισμό. Και σε προηγούμενα ματς παίζαμε καλά, αλλά μας έλειπε το γκολ".

- Για τη συνέχεια: "Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά κάποια ματς που πρέπει να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς, διότι έχουμε μείνει πολύ πίσω".

- Για τους Σισέ και Χριστοδουλόπουλο: "Ο Σισέ ήταν ο MVP του ντέρμπι, αλλά και ο Λάζαρος έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Χαίρομαι για αυτόν. Έχουμε υπάρξει συμπαίκτες στην Εθνική...".

- Για τις συχνές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία: "Δεν είναι καλό. Κάθε προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία και είναι δύσκολο για τον κάθε ποδοσφαιριστή να την αφομοιώσει".

- Για τις ευρωπαϊκές μάχες των ελληνικών ομάδων: "Ο Παναθηναϊκός έχει μία τελευταία ευκαιρία. Πιστεύω πάντως ότι μπορεί να τα καταφέρει. Βέβαια η χαμηλή θερμοκρασία παίζει ρόλο... Εύχομαι σε όλες τις ελληνικές ομάδες να κερδίσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: