Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πλήγμα με Ντιόπ!

Οι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ τελικά επιβεβαιώθηκαν αναφορικά με την κατάσταση του τραυματισμού του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στα μισά του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο διεθνής σενεγαλέζος υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, χάνοντας Αντερλεχτ, Εργοτέλη, Καβάλα, ΠΑΟΚ, ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός δράσης για μία εβδομάδα θα μείνει ο Δέλλας, που έχει διάταση στον προσαγωγό.
Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν τραυματίες από το κυριακάτικο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και τη Δευτέρα (01/11), υποβλήθηκαν σε εξέταση μαγνητικής τομογραφίας. Τα αποτελέσματα έδειξαν θλάση στο δικέφαλο για τον Ντιόπ, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες και θα χάσει μερικά από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του, στο επόμενο διάστημα.
Ο λόγος για την προσεχή αναμέτρηση με την Αντερλεχτ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ αλλά και τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Καβάλα και ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα. Τέλος, θα κάνει αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση του Χιμένεθ για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου τουλάχιστον αναμένεται να έχουν επιστρέψει οι Σκόκο, Γεωργέας, Δέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: