Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Aρης-Μεταγραφές και… 3 στα 3

Η ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης στον Άρη είναι δεδομένη και η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει ό,τι είναι εφικτό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Κεντρικό χαφ, αριστερός εξτρέμ και σέντερ φορ φαίνεται πως είναι οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί από τον Έκτορ Κούπερ, ενώ είναι βέβαιο πως αν εξασφαλιστεί η πρόκριση στους «32» του Europa League, το μπάτζετ για τις μεταγραφές δεν θα είναι τόσο περιορισμένο.

Για την ώρα, ωστόσο, ο Έκτορ Κούπερ ασχολείται μόνο με τα τρία ματς που απομένουν μέχρι τις γιορτές. Ο Αργεντινός τεχνικός θέλει το 3 στα 3 στα ματς με Ολυμπιακό Βόλου (εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο) και Skoda Ξάνθη (εντός έδρας την επόμενη Κυριακή) για το πρωτάθλημα, όπως φυσικά και στο ματς της επόμενης Πέμπτης με τη Ρόζενμποργκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το Europa League. Η είσοδος στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας μέσα στο 2011 είναι οι δύο στόχοι που έχει για το υπόλοιπο της σεζόν η ομάδα της Θεσσαλονίκης και φαντάζουν εφικτοί.

Τη Δευτέρα οι παίκτες του Άρη είχαν ρεπό και από την Τρίτη αρχίζει η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου στο Βόλο. Οι Ρονάλντο και Οριόλ δεν υπολογίζονται και καταβάλλεται προσπάθεια για να παίξουν κόντρα στη Ρόζενμποργκ, τιμωρημένος είναι ο Μίσελ, ενώ εκτός πλάνων του Κούπερ είναι για εξωαγωνιστικούς λόγους οι Κάλβο και Ναφτί. Αντίθετα, ο Τσεσνάουσκις αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και να παίξει στο Πανθεσσαλικό, ενώ ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας αρχίζει προπονήσεις με την ομάδα και οι «κίτρινοι» περιμένουν πως θα αποδειχτεί μία εξαιρετική «μεταγραφή» για το κέντρο της άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: