Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

«Ας μην κλαψουρίζει τώρα ο Χαριστέας»

Μπορεί να άργησε ο τεχνικός της Αρλ, Φαρούκ Χατζίμπεγκιτς, να απαντήσει στις δηλώσεις του Άγγελου Χαριστέα, ωστόσο του τα είπε χύμα και τσουβαλάτα. Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας χαρακτήρισε άδικες τις δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος δεν ειχε μιλησει και με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα κατά την αποχώρηση του από αυτήν.

«Αυτή η δήλωση δεν είναι δίκαιη. Δεν του βάλαμε το πιστόλι στον κρόταφο. Δεν ήταν υποχρεωμένος να έρθει, άρα τώρα δεν πρέπει να κλαψουρίζει. Οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Ενδεχομένως να ευθύνονται διοικούντες και προπονητές, όμως μερίδιο ευθύνης έχουν και οι παίκτες. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες. Κι εγώ θέλω να γίνω προπονητής στην Μπαρτσελόνα. Όμως πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχουμε και να σκεφτόμαστε τι δικαιούμαστε», ήταν τα λόγια του προπονητή της Άρλ.

Στη σύντομη «θητεία» του στην Αρλ ο Χαριστέας πήρε μέρος σε έξι παιχνίδια, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει. Τον περασμένο μήνα έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας «στέγης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: