Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Νεμπεγλέρας: «Για τη νίκη στο Καραϊσκάκη»

Το παιχνίδι του υποστήριξε πως θα πάει να κάνει ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική, ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και στο τι φταίει και είναι χαμηλά στη βαθμολογία η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νεμπεγλέρας:

Για την αποβολή του Ντιόπ: «Δεν την ήθελα γιατί δείξαμε ότι έντεκα εναντίον 11 είχαμε πολύ πιο καθαρή επιλογή στην τελευταία πάσα και καλύτερη κυκλοφορία μπάλας. Έτσι όπως εξελίχτηκε το ματς για την ΑΕΚ ήταν φυσιολογικό ότι θα οπισθοχωρούσε και εμείς δεν μπορούσαμε πλέον να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τη μέτρια βαθμολογική συγκομιδή των Περιστεριωτών: «Αφήσαμε πολλά ματς να περάσουν και νομίζω ότι σιγά-σιγά πρέπει να βρούμε τα πατήματά μας και να έχουμε σταθερότητα γιατί η ομάδα είχε δείξει από πέρσι ότι και καλή μπάλα μπορεί να παίξει και νίκες να πάρει».

Για τους στόχους της ομάδας: «Αυτό που είχαμε σαν στόχο από την αρχή ήταν να μπορέσουμε να συνδυάσουμε το καλό παιχνίδι με το αποτέλεσμα. Στα πρώτα ματς ούτε το ένα καταφέραμε ούτε το άλλο, αλλά σιγά-σιγά η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να το κάνει και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή την πορεία».

Για το γεγονός ότι σκοράρει συνέχεια ο Ατρόμητος: «Η επίθεση και το γκολ έρχεται από συνολική προσπάθεια όπως και το να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα. Αμύνεσαι και επιτίθεσαι και με τους έντεκα παίκτες. Είχαμε χάσει το καλό πάσινγκ γκέιμ μας και ενώ σκοράραμε δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε στην άμυνα».

Για το πόσο σκέφτεται να συνεχίσει να αγωνίζεται αφού είναι 35 ετών: «Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, αφού αν προσέχεις τον εαυτό σου και δουλεύεις σκληρά μπορείς να τα καταφέρεις σε υψηλό επίπεδο».

Για τον επόμενο αγώνα: «Από σήμερα θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για ένα πολύ δύσκολο στο “Καραϊσκάκη”. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν θα τον φοβηθούμε, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο Ατρόμητος παίζει πάντα για τη νίκη».

Για την ισορροπία που υπάρχει στη φετινή Σούπερ Λίγκα: «Πολλές ομάδες είναι αρκετά δυνατές και το πρωτάθλημα θα πάει με μικρές αποστάσεις στη βαθμολογία μέχρι τέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: