Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τρίκαλα: "Άνανδρη επίθεση στον Βαζάκα"

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα Τρίκαλα και καταδικάζουν την επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Βαζάκας.
Ανακοίνωση εξέδωσαν τα Τρίκαλα και καταδικάζουν την επίθεση, που όπως τονίζεται, δέχθηκε ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, οι Θεσσαλοί επιτίθενται και κατά του προπονητή της ομάδας της Ηπείρου, Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου προχώρησε σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κάνοντας λόγο για «τσίρκο».
Η ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει: «Η ΠΑΕ Τρίκαλα καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την άνανδρη επίθεση κατά του προπονητή της ομάδας μας, Γιώργου Βαζάκα, από παράγοντες και μπράβους του ΠΑΣ Γιάννενα, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο "Ζωσιμάδων".
Αυτού του είδους οι ενέργειες προσβάλουν ένα σωματείο με την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννενα. Τέτοια ανάρμοστη συμπεριφορά δεν αρμόζει στον ΑΟ Τρίκαλα του οποίου η φιλοξενία είναι υποδειγματική απέναντι σε όλα τα σωματεία που επισκέπτονται το γήπεδό μας.
Επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό "τσίρκο" στον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννενα Στεφάν Ντεμόλ ο οποίος με τη συμπεριφορά του έδειξε με τον πιο καταφανέστατο τρόπο ότι δεν σέβεται το ψωμί που τρώει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ντροπή στους "κυρίους" Αγγέλη και Ντεμόλ οι οποίοι δημιούργησαν τη νοσηρή αυτή κατάσταση μετά το τέλος του σημερινού αγώνα.
Όσο για εσάς κύριε Κίζα... συγχαρητήρια για τις δυο παραβάσεις που ανακαλύψατε και απλά ζητάμε την παραδειγματική σας τιμωρία από τα αρμόδια όργανα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: