Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τσιρίλο: "Περιμένω τηλεφώνημα"

Ο Μπρούνο Τσιρίλο αγωνιά για την ανανέωση του συμβολαίου του "Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για μένα. Υπήρχε λίγη κούραση. Τώρα είμαι και παίζω καλά. Είμαι ευχαριστημένος, δεν έχω φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων μου. Θέλω να δώσω το καλύτερο στον ΠΑΟΚ, παρ' όλο που πλησιάζει η λήξη του συμβολαίου μου. Θα δεχτώ με χαρά τηλεφώνημα από την ομάδα γι' αυτό" δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero, 107,4. Ο Τσιρίλο μίλησε και για άλλα θέματα:
Για τη νίκη στη Λάρισα: «Υπήρχε κούραση στην ομάδα, όλοι οι παίκτες όμως ξέραμε τη σημαντικότητα του αγώνα και θέλαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».
Για την απόδοση της ομάδας: «Αρχίσαμε καλά, μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο, βελτιωθήκαμε».
Για τα
κέρδη του ΠΑΟΚ: «Πέρα από το βαθμολογικό, είναι όντως και αβαντάζ ψυχολογικό η χθεσινή νίκη. Ξέραμε ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει η ομάδα να βελτιώνεται όλο και περισσότερο».
Για τ
α προβλήματα: «Εύχομαι να μη χειροτερέψουν τα προβλήματά μας με τους Βιτόλο, Ίβιτς. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τους δύσκολους αγώνες που έρχονται. Είμαστε αισιόδοξοι γενικά».
Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ του Αθανασιάδη: «Ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι από το γκολ. Ο Αθανασιάδης είναι ένα νεαρό παιδί που ήθελε να προσφέρει και εύχομαι να συνεχίσει την πορεία του, γι' αυτό και πανηγύρισα με ιδιαίτερο τρόπο το τέρμα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: