Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Αϋπνίες έχει ο Αντσελότι

Την ηρεμία του έχει χάσει ο Κάρλο Αντσελότι, ύστερα και από την ισοπαλία της Τσέλσι στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Έβερτον (1-1) το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι «μπλέ» απέχουν από τα καλά αποτελέσματα για τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει πως δεν μπορεί να κοιμηθεί καλά τον τελευταίο καιρό.

«Δεν είμαι καθόλου ήρεμος, δεν κοιμάμαι καλά. Διατηρώ την εμπιστοσύνη μου στους παίκτες, αλλά δεν είναι μια καλή περίοδος ούτε για αυτούς, ούτε για εμένα», ήταν τα λόγια του Αντσελότι, ο οποίος βλέπει την Τσέσλι να πέφτει στην τρίτη θέση, απέχοντας ωστόσο μόλις δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Αρσεναλ.

«Δεν ανησυχώ για τη δουλειά μου, ξέρω ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να έρθουν τα αποτελέσματα. Αντιθέτως, έχω λόγους να ανησυχώ, όπως ότι δεν παίζουμε καλά ή ότι δεν είμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα», συμπλήρωσε ο προπονητής της Τσέλσι, ο οποίος πρόσθεσε πως στην καριέρα του έχει περάσει δύσκολες στιγμές και ξέρει πως ο τρόπος για να τις ξεπεράσει είναι να μείνουν ενωμένοι και να δουλεύουν πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: