Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

«Κυανόλευκος» συναγερμός!

Η έβδομη φετινή ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σηματοδοτεί τις εξελίξεις στον Ηρακλή. Καυστική ανακοίνωση από την ΠΑΕ. Χάνει Τούμπα ο Ντάνι. Μάρα: «Πρέπει να κάνουν υπομονή οι οπαδοί».
Το αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη στο «Καυταντζόγλειο» (σ.σ 1-1) προκάλεσε αγωνιστικούς και όχι μόνο τριγμούς στην ομάδα του Ηρακλή, Η εικόνα που παρουσιάζει εντός αγωνιστικού χώρου η ομάδα δεν είναι η ενδεδειγμένη και η αναμενόμενη από τον κόσμο του «Γηραιού».
 Επί του θέματος εξέδωσε και ανακοίνωση η ΠΑΕ της ομάδας της Θεσσαλονίκης μέσω της οποίας αναφέρει τα εξής:
«Ο κόσμος και η διοίκηση του Ηρακλή περιμένουν από τους παίκτες να αντιληφθούν και να συνειδητοποιήσουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και ποια φανέλα φορούν. Μέσα από τη σειρά των τελευταίων εμφανίσεων, αποδεικνύεται ότι απέχουν πολύ από αυτό και αποτελεί υποχρέωσή τους να μας αποδείξουν το αντίθετο, με έργα, στον αγωνιστικό χώρο», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Μάρα: «Υπομονή και νίκη στην Τούμπα»
Για τα σκηνικά που διαδραματίστηκαν τοποθετήθηκε και ο Μπόγκνταν Μάρα ο οποίος τόνισε:
«Οι οπαδοί πρέπει να κάνουν υπομονή. Η ομάδα χρειάζεται παίκτες. Ελπίζω να γίνουν προσθήκες τον Ιανουάριο. Λείπανε παίχτες από κάρτες, από τραυματισμούς, η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο, δεν καταλαβαίνω γιατί οι οπαδοί είναι τόσο εξαγριωμένοι. Το μόνο που έχουμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια. Πάμε για νίκη στην Τούμπα».

Χάνει την Τούμπα ο Ντάνι

Επί των αγωνιστικών τεκταινομένων ο Ντάνι έχει υποστεί θλάση οπισθίων μηριαίων στο δεξιό πόδι, και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Πορτογάλος άσος θα χάσει σίγουρα το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: