Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Δεν το κουνάει ο Παστόρε

Ένα από τα «καυτά» ονόματα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού αναμένεται να αποτελέσει ο Χαβιέ Παστόρε, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να φύγει από την Παλέρμο την επόμενη σεζόν. Ο 21χρονος Αργεντινός μέσος εντυπωσιάζει με τις φετινές εμφανίσεις του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων συλλόγων, όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι.

Μάλιστα, ο Έντινσον Καβάνι της Νάπολι δήλωσε εν όψει της αναμέτρησης με την Παλέρμο για το ιταλικό πρωτάθλημα πως αν ο Παστόρε πήγαινε στο «Σαν Πάολο» θα τρέλαινε τους οπαδούς της ομάδας του. «Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω», ήταν η πρώτη αντίδραση του νεαρού Αργεντινού.

Για να προσθέσει: «Είναι ένας πραγματικός πρωταθλητής όπως ο Λαβέτσι, ο οποίος είναι φίλος μου και θα είναι χαρά μου που θα τον ξαναδώ στη μεταξύ μας αναμέτρηση. Ήταν μεγάλη επιτυχία που παίξαμε με τον Έντι πέρυσι στην Παλέρμο. Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η εμφάνισή του εναντίον της Ουτρέχτης στο Γιουρόπα Λιγκ».

Ο Παστόρε, πάντως, ξεκαθάρισε: «Είμαι όμως χαρούμενος στην Παλέρμο. Όπως είπα πρόσφατα, βλέπω τον εαυτό μου εδώ και τη νέα χρονιά. Το να σκέφτομαι τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα ή τη Νάπολι δεν έχει κανένα νόημα για μένα αυτή τη στιγμή. Σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου και πώς θα πετύχει το στόχο της, ο οποίος είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: