Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Αυτοί θέλουν τον ΠΑΟΚ!

Το προφίλ της εταιρείας Αράβων που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποκάλυψε τη Δευτέρα ρεπορτάζ της «SportDay», με τον έναν εκ των τριών πληρεξούσιων δικηγόρων που ασχολούνται με την υπόθεση να επισημαίνει πως μέσα στη δεύτερη εβδομάδα του Γενάρη θα υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Το πρώτο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Crystregal ως εταιρεία δημιουργήθηκε και υπάρχει για να πραγματοποιηθεί η επένδυση στην Ελλάδα γενικώς και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειδικότερα. Αυτός είναι ο στόχος ύπαρξής της. Αρα η οποιαδήποτε αναζήτηση για τις προηγούμενες δραστηριότητές της δεν έχει μεγάλο νόημα. Ο Oday Shammari είναι ο εκπρόσωπός του ομίλου που βρίσκεται πίσω από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί πολλούς Άραβες, αυτός που γνωρίζει τον Ζαγοράκη, που μιλάει μαζί του εδώ και έξι μήνες.

Για τον συγκεκριμένο μίλησε ο ένας εκ των τριών πληρεξούσιων δικηγόρων (ο ένας είναι καθηγητής πανεπιστημίου), οι οποίοι ασχολούνται με την υπόθεση. Ο Παρασκευάς Σπυράτος ανέφερε: «Ο κ. Shammari βρίσκεται τώρα στο Κατάρ για να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Πρόκειται να επιστρέψει στις 8 με 10 Ιανουαρίου. Οφείλω να πω ότι υπάρχει ένα αρχικό πλαίσιο συμφωνίας και περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις».

Η οριστική απόφαση, λοιπόν, δεν θα παρθεί μόνο από τον Shammarri, αλλά και από άλλους (συγγενείς του και όχι μόνο) και όλα δείχνουν ότι τη δεύτερη εβδομάδα του νέου χρόνου θα υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: