Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Νέτο: «Πρέπει να σκεφτούμε τι έχει φταίξει…»

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος παρέδωσε σήμερα στο Ντάρσι Νέτο τον τίτλο για το καλύτερο γκολ της 14ης αγωνιστικής. Ο Βραζιλιάνος παίκτης του Άρη τόνισε: «Ένιωσα πολύ χαρούμενος για το όμορφο γκολ που πέτυχα στον Βόλο, παρότι θα ήθελα να συνδυαστεί με τους τρεις και όχι με τον έναν βαθμό. Ξέρουμε ότι δεν έχουμε κάνει θετικό πρώτο γύρο, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα δώσουμε κάτι παραπάνω για να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Αυτές τις μέρες πρέπει να σκεφτούμε τι έχει φταίξει, να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας, να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο εκτός έδρας».
Όσο για το τι φταίει για τις εν Ελλάδα αρνητικές εμφανίσεις, ο Βραζιλιάνος απάντησε: «Όπως στις καλές στιγμές, έτσι και στις κακές στιγμές φταίνε όλοι. Εγώ δεν θα κακολογήσω οποιονδήποτε. Ο καθένας πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να διορθωθεί η κατάσταση. Την σταθερότητα που έχουμε στην Ευρώπη, να την έχουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Για την κλήρωση που φέρνει τον Άρη αντιμέτωπο της Μάντσεστερ Σίτι, ο Ντάρσι Νέτο σχολίασε: «Τι να πεις για την συγκεκριμένη ομάδα. Έχει ένα πανάκριβο ρόστερ, διεκδικεί πρωτάθλημα στην Αγγλία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε και σε δύο μήνες να είμαστε έτοιμοι. Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει την ελπίδα».
Για την θέση του δεξιού χαφ στην οποία αγωνίζεται σε μερικά ματς, τόνισε: «Είναι μία θέση που δεν είναι εντελώς άγνωστη. Το 4-4-2 που παίζουμε εδώ δεν είναι ακριβώς αυτό που παίζαμε στην Βραζιλία. Μου αρέσει να επιτίθεμαι και να βοηθάω την ομάδα, όμως σε πολλούς προπονητές στην Ελλάδα δεν αρέσει να ανεβαίνουν τα μπακ. Πάντως είμαι εδώ για οτιδήποτε θέλει ο προπονητής».
Ο Νέτο έδωσε και τις ευχές του για τις ημέρες που έρχονται: «Αρχική μου ευχή είναι να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε για τον δεύτερο γύρο. Θέλω να έχει υγεία όλος ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: