Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Συνεχίζει με Τάκη ο Ηρακλής

Διορισμένη και επίσημα είναι πλέον η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, υπό τον Γιάννη Τάκη, μετά από απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την απόφασή του για Διορισμό Διοίκησης στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, την οποία συγκροτούν (κατόπιν αιτήματος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ) οι κ.κ. Ιωάννης Τάκης, Αλέξιος Κεσόπουλος, Δημήτριος Δημητρίου, Κωνσταντίνος Σουληναράς και Ευάγγελος Μιναρετζής.

Ο διορισμός του διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ ισχύει για έξι μήνες από την ημερομηνία λήψης της απόφασης (17/12/2010), δηλαδή μέχρι τις 17 Ιουνίου 2011».


Εκτός για 20 ημέρες

Αποχή για 20 ημέρες από τις προπονήσεις συνέστησε στον Τάσο Κατσαμπή το ιατρικό επιτελείο, αφού ο πολύπειρος αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις στο κεφάλι.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

«Ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής, αισθάνθηκε νέα συμπτώματα του προβλήματος, που τον ταλαιπωρεί στο κεφάλι, κατά την προσπάθειά του να επανέλθει με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και κρίθηκε αναγκαία η νέα εξέτασή του από τον Νευρολόγο, που τον παρακολουθεί, εξέταση, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο γιατρός διέγνωσε ‘μυική τάση των κρανιοαυχενικών μυών’ και έδωσε εντολή για πλήρη αποχή του ποδοσφαιριστή από κάθε έντονη σωματική καταπόνηση για τις επόμενες 20 μέρες, κάτι, που σημαίνει, ότι ο αρχηγός δεν θα μπορέσει να επανέλθει στις προπονήσεις πριν περάσει και το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου»

Και τώρα Κέρκυρα

Στην σημερινή προπόνηση στη Μίκρα δεν έδωσαν το «παρών» οι Πίτου Γκαρσία και Παπαστεριανός (σκόραρε χθες στο 2-0 επί της ΑΕΚ) διότι ταλαιπωρούνται από ίωση. Από εκεί και πέρα, έντονο ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βουτσιάς. Η προετοιμασία για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα στο «Καυτανζόγλειο» την Πέμπτη θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση (11:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: