Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Σπυράτος: «Οι Άραβες θα επενδύσουν στον ΠΑΟΚ»!

Ο δικηγόρος Παρασκευάς Σπυράτος μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5″ και στην εκπομπή «Ώρα είναι, θα περάσει», για το επενδυτικό ενδιαφέρον του κονσόρτσιουμ από τη Σαουδική Αραβία για τον ΠΑΟΚ.
Είπε μεταξύ άλλων:
-»Η ανακοίνωση είναι γνωστή στον κ. Ζαγοράκη εδώ και μέρες, δεν γνωρίζω γιατί επιλέχθηκε να δοθεί στους δημοσιογράφους μετά την λήξη του αγώνα της Κέρκυρας».
-»Ο κ. Οντάϊ είναι στο Κατάρ και θα επιστρέψει εντός των ημερών, ενώ η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει έως τις 20 Ιανουαρίου. Μιλάμε για πραγματικό ενδιαφέρον, αλλά όχι για οριστική συμφωνία αγοράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
-»Δεν εξαρτάται η αγορά του ΠΑΟΚ από την αγορά των στρεμμάτων στη Χαλκιδική. Το κονσόρτσιουμ αυτό, έρχεται να επενδύσει και σε άλλες δραστηριότητες. Έρχονται να επενδύσουν και στον ΠΑΟΚ».
-»Αυτή η εταιρία που εμφανίστηκε δεν θα είναι μόνη της στο κονσόρτσιουμ. Υπάρχουν άλλες εταιρίες που θα εμφανιστούν, πετρελαϊκών συμφερόντων, που δεν ανακοινώνονται προς το παρόν, για ευνόητους λόγους».
- «Εχει ξεπεραστεί το πρόβλημα με την απαγόρευση εισόδου φυσικών προσώπων ή εταιριών που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε ΠΑΕ της Ελλάδας. Θα βρούμε λύση σε αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: