Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Μαντσίνι: «Ξεχάστε ό,τι έχει γίνει»

Να ξεχαστεί γρήγορα απ' όλους ό,τι έχει προηγηθεί με τον Κάρλος Τέβεζ, ο οποίος ζητά να φύγει απο τη Μάντσεστερ Σίτι, θέλει ο προπονητής των «πολιτών», Ρομπέρτο Μαντσίνι. Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον 26χρονο επιθετικό.

«Οι φίλαθλοί μας ήταν καταπληκτικοί όταν αγωνιστήκαμε την Πέμπτη στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους και αυτό θέλω να συνεχιστεί», δήλωσε ο Μαντσίνι και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να ξεχάσουμε ότι έχει γίνει με τον Τέβεζ και να επικεντρωθούμε στο ματς με την Έβερτον, ενώ το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι φίλαθλοί μας».

Ο 46χρονος τεχνικός είχε μία συζήτηση με τον Κάρλος Τέβεζ και προσπάθησε να τον μεταπείσει, ώστε να σταματήσει να ζητά μεταγραφή: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγαπά πολύ αυτό που κάνει. Είτε είναι στην προπόνηση είτε σε επίσημο παιχνίδι είναι το ίδιο γι’ αυτόν». Επίσης, ο Ιταλός προπονητής σκέφτεται να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον διεθνή Αργεντινό και να το δώσει στον Κομπανί ή στον Κόλο Τουρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: