Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

«Ο στόχος θα επιτευχθεί»

Μπορεί η ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα να άφησε πίσω τον ΟΦΗ επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή, όμως ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως ο στόχος θα επιτευχθεί και η ομάδα της Κρήτης θα ανέβει στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας. Από την άλλη πλευρά ο προπονητής των νικητών κράτησε χαμηλούς τόνους και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια. Το πρωτάθλημα δεν έχει δρόμο ακόμα ούτε και ο πρώτος γύρος. Ο στόχος θα επιτευχθεί», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν τελείωσε ακόμα το πρωτάθλημα και ακόμα ο πρώτος γύρος. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και μακάρι να λυθούν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες», ήταν τα λόγια του Περικλή Αμανατίδη.

Από την πλευρά του, ο Μηνάς Πίτσος, τόνισε: «Σίγουρα, πρέπει να μας προβληματίσουν κάποια πράγματα. Χάσαμε μια καλή ευκαιρία να πλησιάσουμε προς τα πάνω, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα. Στο πρώτο ημίχρονο, ο τερματοφύλακας μας δεν έπιασε την μπάλα πάνω από δύο φορές. Αν θέλουμε κάτι παραπάνω, δεν πρέπει να αρκεστούμε στα αποτελέσματα στην έδρα μας. Πρέπει να αλλάξουμε από μόνοι μας κάποια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: