Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Με αποστολή ανάγκης στο ΟΑΚΑ

Με γεμάτο το απουσιολόγιο αλλά και αρκετή αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα μεταβαίνει ο Άρης στην Αθήνα όπου το Σάββατο (8/1) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναικό στην αυλαία του προγράμματος της 17ης αγωνιστικής της Super League. Οι “κίτρινοι” δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κουλουχέρι και τον Φατί που είναι τιμωρημένοι, τους τραυματίες Κόκε, Τσέζαρεκ ,Μενδρινό, Αγκτζίδη,Σ. Πορτίγια, τον ανέτοιμο Ρονάλντο ,τους Χουάμα, Ναφτί, Μπουγαίδη και τον Κρ. Πορτίγια του οποίου δεν έχει εκδοθεί το δελτίο.




Παρόλα αυτά ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ «Παρά τις δυσκολίες λόγω των πολλών τραυματισμών, έχουμε πίστη ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει η ομάδα μας να παρουσιαστεί πολύ μαχητική και να πραγματοποιήσει μία μεγάλη προσπάθεια. Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατός. Μία πολύ ποιοτική ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στην δική μας ομάδα ότι θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο και θα αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» τόνισε ο τεχνικός του Άρη .

Η προετοιμασία των “κίτρινων” για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (7/1) και αμέσως μετά ο Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από μόλις 17 παίκτες. Πρόκειται για τους : Σηφάκη, Βελλίδη, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδη, Βανγκέλι, Παπαζαχαρία, Πρίττα, Καζναφέρη, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδη, Τόχα, Ρουίζ, Οικονομόπουλο και Κατίδη.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γουατεμάλας ενημέρωσε με έγγραφό της την ΠΑΕ Αρης για την κλήση του Κάρλος Ρουίζ για τους αγώνες της στον Παναμά, στα πλαίσια του Κυπέλλου Κεντρικής Αμερικής. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του με τον Αρη από τις 14 ως τις 24 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: