Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωσε Ρόμπλες ο Ηρακλής

Μπορεί άλλους παίκτες να περίμεναν οι φίλαθλοι του Ηρακλή να ανακοινωθούν σήμερα (07/01), ωστόσο η διοίκηση της ομάδας έκανε την έκπληξη και αντί για τα ονόματα των Μαχόπ και Ζερκά, ανακοίνωσε αυτό του Σεμπαστιάν Ρόμπλες. "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον 26χρονο Αργεντινό μέσο, Javier Sebastian Robles, με τη συμφωνία να έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2012", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Αργεντινός που βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στη Θεσσαλονίκη και δοκιμάζεται από το Μαρίνο Ουζουνίδη, έχει αφήσει πολύ καλά στοιχεία και έτσι ο τεχνικός του “γηραιού” άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των Ενγκουάτ Μαχόπ και Μονσέφ Ζερκά, η ανακοίνωσή τους παίρνει παράταση μέχρι αύριο (08/01), για διαφορετικούς λόγους. Με τον Μαχόπ ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις, αλλά απομένει να σταλεί το χαρτί της ελευθέρας του από την Σάλτσμπουργκ, ενώ με τον Ζερκά θα πρέπει να τακτοποιηθούν ορισμένες λεπτομέρειες στους όρους του συμβολαίου. Οι δύο παίκτες θα βρεθούν την Κυριακή στις κερκίδες του Καυτανζογλείου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ την Δευτέρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Αμέρ Μπουαζά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: