Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Γιάννης Μώραλης: "Θέλουμε δυνατό τον Παναθηναϊκό"

Δυνατό και ανταγωνιστικό θέλει τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Γιάννη Μώραλη. Ο αντιπρόεδρος των "ερυθρόλευκων", σε δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3", μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη του πρωταθλήματος και τα μεταγραφικά, ενώ υποστήριξε πως η διαφορά των 5 βαθμών από τους πρωταθλητές δύσκολα ανατρέπεται. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μωράλης μίλησε:


Για το καλό ποδαρικό στο 2011:
"Τελειώσαμε καλά το 2010 και μπήκαμε με το δεξί στο 2011. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να κάνουμε ένα καλό πεντάμηνο και να κατακτήσουμε στο τέλος το πρωτάθλημα και το κύπελλο που μας έλειψαν πέρυσι".

Για τις μεταγραφές:
"Η ομάδα δείχνει να θέλει να κλείσει τρύπες. Ο Μανιάτης ανήκει ήδη στον Ολυμπιακό. Μας ενδιαφέρει ο Κουμορτζί και είμαστε σε συζητήσεις. Μέσα σε δυο, τρεις, τέσσερις ημέρες περιμένουμε θετική εξέλιξη. Να ενταχθεί κι άλλος παίκτες από τώρα θα είναι δύσκολο. Αφήνω βέβαια ένα παράθυρο. Δεν θέλουμε να αποπροσανατολίσουμε ομάδα και φιλάθλους. Έχουμε ικανό ρόστερ να κατακτήσει τίτλους. Γενικότερος στόχος του Ολυμπιακού είναι η ελληνοποίηση από το καλοκαίρι. Παρακολουθούμε αρκετούς Έλληνες και θα δούμε ποιοι θα αποκτηθούν".

Για τον Κώστα Μήτρογλου :
"Δεν έχει κολλήσει πουθενά το θέμα. Θα γίνει μια πρώτη συνάντηση του κύριου Μαρινάκη με τον Κώστα να δούμε τις προθέσεις του. Τον υπολογίζουμε, δεν τον πουλάμε. Δεν είναι στα πλάνα του Βαλβέρδε μέχρι το τέλος της σεζόν και καλό είναι να πάει σε μια ομάδα να αγωνιστεί. Μέχρι το απόγευμα θα ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι".


Για τη μάχη του τίτλου:
"Ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα, όχι σε σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός, αλλά σε σχέση με δική μας εικόνα. Αντικειμενικά παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν μαγεύουμε, αλλά παίζουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Είμαστε καλύτερα στο Καραϊσκάκη, αλλά και εκτός έδρας δείχνουμε σοβαρότητα και ποιότητα. Όταν στην Ελλάδα είσαι στο +5 στην αρχή του δεύτερου γύρου και παίζεις και καλύτερα, είναι κάτι που δύσκολα ανατρέπεται. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και τα προβλήματα που αντικειμενικά έχει, δεν θα τον αφήσουν εκτός μάχης. Άλλωστε εμείς θέλουμε έναν Παναθηναϊκό δυνατό. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε όλες τις ομάδες. Πέρυσι ο Ολυμπιακός αντέδρασε από το -9 πήγε στο -2, έτσι έχουμε την προσοχή μας στραμμένη, γιατί ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών πληγώνεται και ίσως μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν εφησυχάζουμε, αλλά πιστεύουμε πως όλα θα πάνε καλά".

Για τον Ραφίκ Τζιμπούρ:
"Δεν έχω ακούσει κάτι. Δεν ξέρω αν είναι στη σκέψη κάποιων, αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτα".

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: