Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

«Τελειώνει» ο Ζουέλα

Παρελθόν πρέπει να θεωρείται από τον ΠΑΟΚ ο Φρανσίσκο Ζουέλα καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για τη λύση της συνεργασίας τους. Αλλάζει σύστημα και πρόσωπα εν όψει Αστέρα ο Χάβος.

Ο Αγκολέζος αμυντικός από την αρχή της σεζόν είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι αγωνιζόταν σε άλλες θέσεις από αυτήν που ο ίδιος προτιμά (στόπερ) ωστόσο στην διοίκηση θεωρούσαν ότι η παραμονή του ήταν απαραίτητη. Μετά και το νέο του τραυματισμό όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Ζουέλα υπέστη για τρίτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν θλάση, αυξάνοντας κατά πολύ τον συνολικό χρόνο που έχει μείνει εκτός πλάνων μέχρι στιγμής, θέτοντας ερωτηματικά στον Μάκη Χάβο για το αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

Έτσι αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του παίκτη και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου η επισημοποίηση του «διαζυγίου».

Τον... αλλάζει ο Χάβος

Αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα ετοιμάζει για το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μάλης Χάβος. Ο τεχνικός του δικεφάλου προσανατολίζεται στο 4-2-3-1 προκειμένου η ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο κυριαρχίας σε ένα εντός έδρας ματς και να επιστρέψει στις νίκες.

Έτσι με βάση τις μέχρι τώρα δοκιμές του Χάβου το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελείται από τους: Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, Τσιρίλο και Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας λόγω της απουσίας του τραυματία Κοντρέρας, Σνάουτσνερ δεξιά και Λίνο αριστερά, Γκαρσία και Τσουκαλά στη μεσαία γραμμή, μπροστά τους τον Φωτάκη, αριστερά τον Βιεϊρίνια, δεξιά τον Σαλπιγγίδη και στην κορυφή της επίθεσης τον Αθανασιάδη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, ατομικό έκαναν επίσης οι Ίβιτς, Μπουσαϊντί και ο Κριστιάνο ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: