Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Στέλνουν Μεγιόνγκ Ζε στο Αστέρα!

Τον Άλμπερτ Μεγιόνγκ Ζε στέλνουν στον Αστέρα Τρίπολης πορτογαλικά δημοσιεύματα. Οι Αρκάδες βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού που θα λύσει το πρόβλημα στο γκολ. Έτσι δημοσίευμα της «A Bola» αναφέρει πως η ομάδα της Τρίπολης έχει καταθέσει πρόταση και μάλιστα πολύ καλή στον παίκτη με σκοπό να τον φέρει στην Αρκαδία.

Ο παίκτης δείχνει να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Αστέρα την καριέρα του, όμως, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο προπονητής της Μπράγκα, Ντομίνγκος Πασιένσια, δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησης του έμπειρου παίκτη. Παράλληλα η πορτογαλική ομάδα δεν πρόκειται να δώσει τον παίκτη χωρίς κάποιο χρηματικό ποσό.

Αν ο Αστέρας προχωρήσει σε αυτή την μεταγραφή θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική προσθήκη.

Η «Α Bola» αναφέρει τα εξής: «Ο Μεγιόνκ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να φύγει από τη Μπράγκα και να δεχτεί την πρόταση της ελληνικής ομάδας.

Ο Καμερουνέζος στράικερ μελετά την πολύ συμφέρουσα από οικονομικής άποψης πρόταση του Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο το πρόβλημα είναι πως η ελληνική ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει χρήματα στην Μπράγκα ενώ οι ‘αρσεναλίστας’ δεν θέλουν να χάσουν τζάμπα τον παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: