Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Βαλαώρας: «Έχει ευθύνη ο Πηλαδάκης»

Μερίδιο ευθύνης στην εφετινή πορεία της Λάρισας έχει και ο Κώστας Πηλαδάκης, σύμφωνα με τον Γιάννη Βαλαώρα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «βυσσινί» τόνισε πως μπορεί να αλλάξει το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΛ, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις του κόσμου. Ο Βαλαώρας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasports FM».
Αρχικά, ο Βαλαώρας δήλωσε: «Είναι άσχημη η κατάσταση. Οι οργανωμένοι δίνουν τελεσίγραφα στους παίκτες, κάτι που δεν πρέπει να γίνεται. Ίσως φταίει και ο πρόεδρος για την κατάσταση της ομάδας, αφού από την αρχή της σεζόν δεν πήρε τους σωστούς παίκτες και συνεργάτες: προπονητή, βοηθό ακόμη και γυμναστή. Η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της, το βλέπουμε όλοι. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλεία. Με μια αλλαγή προπονητή δεν πιστεύω ότι σώζεται η χρονιά. Χρειαζόμαστε 3-4 παίκτες. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε τώρα, όχι 8 νίκες που θέλουμε για να σωθούμε δεν θα κάνουμε, αλλά ούτε τρεις! Είναι θέμα ψυχολογίας πλέον. Χρειάζεται να γίνει ένα σοκ. Ίσως με μια αλλαγή προπονητή και μερικές προσθήκες, η ομάδα αναστηθεί».
Στην συνέχεια συμπλήρωσε για τους φιλάθλους της ομάδας: «Οι φίλοι της ομάδας φτάνουν στα άκρα. Η Λάρισα μας έχει συνηθίσει σε χαρές κυρίως, αλλά δε ν πρέπει να ξεχνάμε πώς ήταν τα πράγματα πριν έξι χρόνια. Αν πέσουμε, να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ξανά. Είναι παράλογο πάντως να έχει 15.000 κόσμο στο γήπεδο και η ομάδα να είναι τελευταία».
Τέλος, ο Βαλαώρας τόνισε: «Ταλέντα υπάρχουν, αλλά φεύγουν. Δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές για να εκμεταλλευτούμε αυτά τα νεαρά παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: