Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Πρώτα η Λάρισα μετά ο προπονητής

Οι σκέψεις όλων στην Καβάλα, επικεντρώνονται αυτή την στιγμή στο παιχνίδι με την Λάρισα για την 17η αγωνιστική. Μετά το τέλος του, αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Κάσπερτσακ παραμένει κανονικά στην θέση του για το ματς με τους Θεσσαλούς και πλέον θα έχει στην διάθεσή του και τους Ντιέ, Αμπντούν, οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να επιστρέψουν στην βασική ενδεκάδα. Παράλληλα ο Πορτογάλος Περεϊρίνια θα είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του. Εκτός αποστολής θα μείνει σίγουρα ο Νταρσεβίλ, ο οποίος μάλλον και θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ συνεχίζεται και η αναζήτηση σέντερ φορ.
Οσον αφορά τώρα στο θέμα του προπονητή, δεν αποκλείεται να λυθεί εντός του Σαββατοκύριακου. Ο Σέρσε Κόσμι δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση της διοίκησης, ενώ έντονα ακούγεται και το όνομα του Ντε Μος. Ο πρώην τεχνικός του ΑΟΚ φέρεται, με βάσει και δημοσιεύματα στην χώρα του, να έχει δεχτεί νέα κρούση από την ομάδα και δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν αποκλείουν κάποια έκπληξη που να τον. αφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: