Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Με κόσμο στη Θεσσαλονίκη

Ο Ατρόμητος έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο 2011 και στόχος είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή εκτός έδρας την Κυριακή. Στην προσπάθειά τους στο "Καυτανζόγλειο" για το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, οι Περιστεριώτες θα έχουν και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους.
Ο Ατρόμητος έχει παραλάβει εισιτήρια για την αναμέτρηση και αρκετά απ' αυτά έχουν "φύγει" ήδη, ενώ τα υπόλοιπα θα πωλούνται πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο του Ηρακλή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία των "κυανόλευκων" για το παιχνίδι με τον "γηραιό" θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και στη συνέχεια ο Γιώργος Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας, η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη. Αυτοί που θα μείνουν σε κάθε περίπτωση στο Περιστέρι, είναι οι νεοαποκτηθέντες Φίλιππος Δάρλας και Σαρλ Ιτάνζ, οι οποίοι θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα προπόνησης παρουσία του γυμναστή αποκατάστασης.

Ο Έλληνας αμυντικός και ο Γάλλος τερματοφύλακας αποτελούν τις δύο μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Περιστερίου ως τώρα, ενώ η πιθανή τρίτη θα έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή που θα καλύπτει τον χώρο του κέντρου. Το ενδεχόμενο μάλιστα, αυτός ο παίκτης να έχει περισσότερα οργανωτικά, παρά ανασταλτικά καθήκοντα είναι μεγάλο, αφού ο Ατρόμητος μοιάζει πιο πλήρης στη "σκληρή" δουλειά της μεσαίας γραμμής σε αντίθεση με το δημιουργικό κομμάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: