Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή ενός αγώνα»

Την έλλειψη ενός παίκτης από το ρόστερ της Γιουβέντους, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι επάνω του τόνισε ο Λουίτζι ντελ Νέρι, μετά την ήττα των «μπιανκονέρι» από την Ουντινέζε με 2-1. Η «γηραιά κυρία» βρίσκεται στην έβδομη θέση της Serie A, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

«Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να μην είχαμε δεχθεί τα γκολ. Με τους παίκτες που είχαμε, δεν μπορούσαμε να αποτρέψουμε την τροπή που πήρε το ματς» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιταλός τεχνικός.

Αναφερόμενος στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα πρόσθεσε: «Υπάρχει κάποια πικρία στα αποδυτήρια, αλλά θα μιλήσουμε ήρεμα για το τι έγινε και θα δούμε πού μπορούμε να βελτιωθούμε. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να πάμε μπροστά και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά συμπλήρωσε: «Ψάχνουμε έναν παίκτη στην επίθεση, αφού δεν έχουμε κανέναν που να μας δίνει το κάτι παραπάνω. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τη ροή ενός αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: