Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Γκερέιρο: «Χαρούμενος εδώ, δεν αποκλείω την επιστροφή»



Ικανοποιημένος πλέον στην ΑΕΚ δηλώνει ο Ρότζερ Γκερέιρο. Μιλώντας στον πολωνικό Τύπο ο Βραζιλιάνος μέσος παρουσιάστηκε γεμάτος αυτοπεποίθηση για το νέο ρόλο του στην ομάδα, αλλά δεν απέκλεισε την επιστροφή στη δεύτερη πατρίδα του.

«Χαίρομαι που στην Πολωνία με θυμούνται και ενδιαφέρονται για μένα. Όμως μέχρι τώρα δεν έχω δεχτεί κάποια καλή πρόταση. Αυτή την ώρα είμαι παίκτης της ΑΕΚ και οφείλω να πω ότι στην Ελλάδα αισθάνομαι ωραία. Δεν έχω λόγο να παραπονιέμαι. Ξέρω πως πλέον είμαι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μου. Πάντως δεν αποκλείω την επιστροφή μου στην Πολωνία. Θα ήθελα να παίξω ξανά εκεί», δήλωσε ο Γκερέιρο.

Αναφορικά με την κλήση του στην εθνική Πολωνίας, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε πέρυσι στην ΑΕΚ. «Είμαι πάντα μέλος της εθνικής Πολωνίας και στη διάθεση της ομάδας. Δεν έπαιξα σε αυτή για ένα χρόνο γιατί είχα κάποια προβλήματα στην ΑΕΚ. Αρχικά για λόγους υγείας και μετά λόγω οικονομικών προβλημάτων. Δεν αποτελεί έκπληξη για ένα ότι δεν κλήθηκα εκείνο το διάστημα. Τώρα όμως όλα είναι εντάξει. Επέστρεψα στην ομάδα και βρήκα τη φόρμα μου».

Τέλος, αναφορικά με τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, είπε: «Ο κόουτς Μανόλο Χιμένεθ με χρησιμοποίησε στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών με τον Παναθηναϊκό. Τώρα παίζουμε κάθε τρεις μέρες και είναι προφανές πως μία ομάδα σε υψηλό επίπεδο πρέπει να κάνει rotation. Ελπίζω να αγωνιστώ ξανά στο ντέρμπι της Τετάρτης. Στον πρώτο αγώνα πήρα καλές κριτικές για την απόδοσή μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: