Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Σοκ και Μπέος!

Απολαυστικός διάλογος στον Sport-fm στην εκπομπή του Γιάννη Καραλή. Και τι δεν είπε ο Αχιλλέας Μπέος.
Σοκ και Μπέος!
Κατ’ αρχήν ξεκίνησε με απαντήσεις για τους μπράβους που τον κατηγόρησαν από την ΑΕΚ ότι είχε μαζί του: «Κατά την απουσία μου στην Αμερική πληροφορήθηκα ότι είπες εσύ Γιάννη Καραλή, αφού γνωριζόμαστε χρόνια, ότι εγώ πήρα μπράβους και πήγα στο ΟΑΚΑ».
Ο δημοσιογράφος απάντησε αμέσως: «Το είπε το ρεπορτάζ το οποίο μετέφερα, δεν το είπα εγώ. Εγώ είπα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για τρείς τύπους που σε ακολουθούσαν στο μπουθ».
Και συνέχισε ο Μπέος: «Αυτό το είπαν αυτοί που έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ σ’ αυτή την κατάντια. Αυτοί μέσα από την ομάδα που παραπληροφορούν για να καλύψουν τα εγκλήματα που έχουν κάνει. Ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως όλες οι ομάδες, αν και είναι λάθος αυτή η τακτική, έχει δυο – τρείς συνοδούς που ακολουθούν την αποστολή για λόγους ασφαλείας.
Καραλής: «Μα, εσύ διαβεβαίωνες ότι ο Μπέος ήρθε μόνος του στο ΟΑΚΑ».
Μπέος: «Μπράβους στα αποδυτήρια είχε φέρει ο Δημητριάδης. Αν είναι μπράβοι ή συνοδοί ή κάτι άλλο δεν ξέρω και ο καθένας τοποθετείται όπως θέλει. Το να φέρω μπράβους από την θύρα 7, είναι άκομψο να το λες ειδικά εσύ. Δεν έχω πρόβλημα να πάρω μπράβους, αν χρειαστώ, από οπουδήποτε».
Καραλής: «Είπαν ότι είναι σεκιουριτάδες από κέντρα νυχτερινά, από τους οποίους οι τρείς από τους εφτά είναι μέλη θύρας 7».
Μπέος: «Αν θέλω να πάρω μπράβους ή σεκιουριτάδες θα το κάνω από τα μαγαζιά μου που έχουν περάσει χρόνια πολλά παιδιά και είναι εύκολο. Αν ένας είναι σεκιούριτι και ταυτόχρονα είναι και παοκτσής ή αρειανός δεν με νοιάζει εμένα. Στον Ολυμπιακό Βόλου υπάρχουν τρία άτομα που είναι δηλωμένα ως συνοδοί και στους παρατηρητές και στην σούπερ λίγκα με ονοματεπώνυμα για να συνοδεύουν την ομάδα. Εγώ καταγγέλλω ότι δεν πήρα κανέναν μπράβο, ήταν συνοδοί της ομάδας και δηλωμένοι κανονικά. Αντιθετα συναντήσαμε πάνω από δέκα φουσκωτούς, μπράβους ό,τι θέλεις πες, με καρτελάκια ΑΕΚ, που ήταν μέσα στα αποδυτήρια. Κάτι που είναι απαράδεκτο».
Και λίγο μετά συνέχισε ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου: «Στα αποδυτήρια έγινε μια προσωπική διαμάχη με Δημητριάδη, αλλά μέχρι εκεί. Στον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο δεν υπάρχει ούτε ένας φουσκωτός, σεκιουριτάς ή κάτι τέτοιο, διότι μέσα στα αποδυτήρια πρέπει να βρίσκονται μόνο αυτοί που πρέπει να είναι. Εμείς κάνουμε την καλύτερη φιλοξενία σε όλους».
Καραλής: «Γιατί ο Μπέος δεν καλλιέργησε το ίδιο κλίμα με Ολυμπιακό, όπως όταν έπαιξε με τις άλλες μεγάλες ομάδες;».
Μπέος: «Με την ΑΕΚ όντως είπα ότι θα σταματήσουμε στα τρία. Και τι έγινε; Δεν θα κάτσω να απολογηθώ. Το κλίμα με την ΑΕΚ ήταν άψογο. Αν εξαιρέσεις μια μικρή ομάδα φιλάθλων, τίποτα ιδιαίτερο. Με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιάζουσα περίπτωση και πρέπει η διοίκηση και ο Ζαγοράκης να δούνε τι θα κάνουνε διότι προκαλούν επεισόδια αυτοί οι 200. Οσο για χτες οργανώσαμε γιορτή μια ποδοσφαίρου, όμως στεναχωρηθήκαμε γιατί χάσαμε».
Σε ερώτηση γιατί δεν φώναξε για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Μπέος είπε: «Του Σολάκη ήταν πέναλτι, αλλά δεν έχω κάνει καμία δήλωση κατά της διαιτησίας από την αρχή της περιόδου. Εχουμε αδικηθεί κατάφωρα σε τουλάχιστον πέντε, έξι περιπτώσες σε ματς. Αυτή είναι η πολιτική μας. Ο Ολυμπιακός Βόλου τιμάει την φανέλα που φοράει και κοιτάει αντιπάλους στα μάτια. Αν κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να κερδίζει κάθε μέρα τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω τι να πω εγώ».
Καραλής: «Είναι δήλωση επιπέδου αυτή που έκανες ότι δεν μιλάω μετά από τσόντες;».
Μπέος: «Αν θεωρείτε τον Αχιλλέα Μπέο ότι είναι επιπέδου μεγάρου μουσικής, τότε όχι, δεν θα έπρεπε να την κάνω την δήλωση. Ο Μπέος, όμως, είναι ένας απλός άνθρωπος με ατάκες και χιούμορ, αν δεν το καταλαβαίνει κάποιος. Υπάρχει και μια κόντρα με τον Δημητριάδη, οπότε έκανα αυτή την δήλωση. Γιατί; Δεν ήταν τσόντα; Οι περισσότεροι, βέβαια, δεν είπαν ότι κερδίσαμε, αλλά ότι έχασε η ΑΕΚ».
Ο Καραλής έκανε λόγο για κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου χθες. Και ο Μπέος δήλωσε: «Με εκπλήσσεις. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα με μπάτζετ 3.5-4 εκ. ευρώ. Δεν έχει δυνατότητες να έχει 20 παικταράδες στην ομάδα. Έχει 13-14 παίκτες.
Μέσα απ’ αυτούς τους 13-14 έχει κάποιους που παίζουν σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Όταν λείπει ο Σανκαρέ, ο Ουμπίντες κλπ., δεν είναι εύκολο να τους αντικαταστήσεις. Μαχητικότητα είχαμε, διεκδικήσαμε τα πάντα, τον Μπρέσκα τον προλάβανε στον τσακ, έγινε πέναλτι, εντάξει. Με τον Ολυμπιακό παίζαμε, όχι με τα Τρίκαλα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: