Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

«Για έξι μήνες στη Λα Κορούνια και μετά βλέπουμε»

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του Φρανσίσκο Χαβίτο με τη φανέλα του Άρη, με τον Ισπανό να επιβεβαιώνει τον εξάμηνο δανεισμό του στη Λα Κορούνια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μετά θα επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

«Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Προς το παρόν συνεχίζω για έξι μήνες στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και μετά βλέπουμε. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο και να αγωνιστώ στην Primera Division. Μένω με τις ευχάριστες αναμνήσεις. Με αγάπησε ο κόσμος όπως τον αγάπησα και εγώ», ήταν τα λόγια του Χαβίτο, ο οποίος, όμως δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για το 0-0 με τον ΠΑΟΚ:

«Μου αφήνει πικρή γεύση γιατί η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με περισσότερες ευκαιρίες και αξίζαμε την νίκη. Εύχομαι οι οπαδοί του Άρη να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα και ειδικότερα στις άσχημες στιγμές όπως η τωρινή και να ξέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές της δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό. Να ξέρουν ότι έχω δει συμπαίκτες μου να υποφέρουν μετά από ήττα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: