Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Από ένα παιχνίδι «βοηθών» τι να περιμένεις!!!



Κάκιστο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Π.Α.Ο.Κ.. Όταν τι δύο ομάδες τις κοουτσάρουν δύο βοηθοί προπονητές τι περιμένεις να δει από άποψη θεάματος; Μάλλον τίποτα!! Από τη μία ο Άρης συνεχίζει να είναι άσφαιρος και ανούσιος στο παιχνίδι του και από την άλλη ο Π.Α.Ο.Κ. των τελευταίων ετών να αρκείται στο μηδέν στην άμυνα και να αναγκάζει όλους να μετανιώνουν που κάθισαν να δουν το παιχνίδι.
Χωρίς κέντρο η ομάδα του Δικεφάλου με την απουσία του Βιτόλο να είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, τον Γκαρσία να εκτίθεται που δεν έχει τις βοήθειες του Ισπανού και τον Τσουκαλά να μην μπορεί να δώσει τις βοήθειες που χρειάζεται ο Π.Α.Ο.Κ..
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Άρης στη μεσαία γραμμή. Το δίδυμο Τόχα-Φατί ποτέ δεν «έπιασε» στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο με τον Ναφτί να λείπει ήδη από την ομάδα. Τώρα με τις απουσίες των Κάλβο και Χαβίτο είναι ερωτηματικό πότε και αν θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό οι Σακάτα και Καστίγιο με τον δεύτερο να μην υπάρχει αμφιβολία για το ταλέντο του χωρίς όμως να συμβαίνει το ίδιο και για την φυσική του κατάσταση.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια κρατάμε την παγκόσμια πρωτοτυπία του Πανσερραϊκού που έβαλε στον πάγκο να καθίσει ένας προπονητής που ήταν στην ομάδα μόλις 1-2 24ωρα και την νίκη του Ολυμπιακού επί του Ολυμπιακού με τον πρώτο να χρίζεται από νωρίς πρωταθλητής όχι τόσο γιατί είναι η διαφορά αυτή που του δίνει το δικαίωμα να θεωρείται αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά γιατί μοιάζει να μην έχει αντίπαλο στη διεκδίκηση του τίτλου.Επιμελεια Πετρος Πετρουσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: