Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μουρίνιο: «Δεν τελειώσαμε τη δουλειά»

Στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του απέδωσε την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Οσασούνα ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ωστόσο αναγνώρισε το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε η ομάδα της Παμπλόνας. Οι «μερένχες» ύστερα και από αυτή την απώλεια έμειναν απτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

«Δεν πήραμε τρεις βαθμούς που δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά αν κρίνουμε και το πως έπαιξαν οι αντίπαλοι, έπρεπε και αυτοί να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα» υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Μαδριλένων, πριν προσθέσει: «Δεν φάγαμε γκολ από τις Ατλέτικο, Σεβίλλη και Μαγιόρκα. Ένα τέρμα δεν είναι ικανός λόγος να δραματοποιούμε τα πράγματα, αλλά συνήθως χρειάζεται να σκοράρεις για να κερδίσεις. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες με τους Μπενζεμά και Ρονάλντο, αλλά δεν τελειώσαμε τη δουλειά. Προτιμώ να χάνω έτσι, να το κερδίζει ο αντίπαλος δηλαδή και όχι να το χάνει η ομάδα μου».

Αναφερόμενος στον διαιτητή της αναμέτρησης τόνισε: «Έκανε πολύ καλή δουλειά. Οι παίκτες μου δεν θα μπορούσαν να παίξουν με αυτές τις συνθήκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: