Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τσουκαλάς: "Σκεφτόμαστε τον Ολυμπιακό"

Ο Σταύρος Τσουκαλάς τόνισε ότι δεν αφήνει ικανοποιημένο τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία στο "Βικελίδης", ενώ αναφέρθηκε επίσης στο χαμό του πατέρα του Κοντρέρας και στη ρεβάνς Κυπέλλου με Ολυμπιακό.Δεν μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους το 0-0. Όμως σε ένα τοπικό ντέρμπι ένας βαθμός είναι κάτι. Προχωράμε και κοιτάζουμε τον αγώνα της Τετάρτης", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας μέσος και συνέχισε:

"Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο υπήρξαν μάχες, σκληρά μαρκαρίσματα και κάθε ομάδα προσπάθησε για το γκολ χωρίς να τα καταφέρει.
Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Κρατάμε τον βαθμό. Ήρθαμε, τον πήραμε και συνεχίζουμε. Θα ήμασταν ικανοποιημένοι με τη νίκη αλλά και ο βαθμός είναι καλός".

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Πάμπλο Κοντρέρας έχασε τον πατέρα του: "Σίγουρα μας επηρέασε πριν το ματς, αλλά την ώρα που μπήκαμε, όπως και ο Πάμπλο, το αφήσαμε πίσω. Συλληπητήρια στον Πάμπλο για τον πατέρα του".

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο τόνισε: "Το παιχνίδι τελείωσε και σκεφτόμαστε αυτό με τον Ολυμπιακό. Χωρίς κόσμο ίσως να μας επηρεάσει, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: