Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Παραλίγο... τούρκος ο Μπλάνκο!

Πρόταση 500.000 ευρώ από την τουρκική Εσκί Σεχίρ Σπορ απέρριψε σύμφωνα με πληροφορίες ο Ισμαελ Μπλάνκο. Οπως αποκαλύπτει, μάλιστα ο μάνατζερ του παίκτη, η ΑΕΚ δεν είπε όχι στους τούρκους και η μεταγραφή χάλασε, επειδή δεν το ήθελε ο αργεντινός άσος.
Μάλιστα, από την πλευρά του Μπλάνκο εκφράζονται παράπονα, καθώς θεωρούν πως η Ενωση δεν πολυσκέφτηκε να πει το ναι στους τούρκους και θεωρούν πως από την πλευρά της δεν θέλει να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι.
Με λίγα λόγια, αν ο παίκτης ήθελε να πάει στην Τουρκία, αυτή τη στιγμή θα αποτελούσε παρελθόν από την ΑΕΚ. Ωστόσο, ο αργεντινός δεν επιθυμούσε να αγωνιστεί στην Εσκί Σεχίρ Σπορ κι έτσι συνεχίζει στην Ενωση.
Ο μάνατζερ του παίκτη εξέφρασε τα παράπονά του στην εφημερίδα SportDay:
"Επίσημα από την ΑΕΚ δεν με έχει ενημερώσει κανείς, αλλά πριν από μία-δύο μέρες με πήρε ένας μάνατζερ-μεσάζων και μου είπε πως έχει φτάσει πρόταση από τουρκική ομάδα. Με ρώτησε αν θέλει ο παίκτης να πάει και απάντησα αρνητικά και κατηγορηματικά. Ο Ισμαέλ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα φύγει ελεύθερος τον Ιούνιο, αν δεν θέλει η ΑΕΚ να τον κρατήσει. Από την ΑΕΚ εξαρτάται. Ο παίκτης έχει δείξει τι επιθυμεί", τόνισε ο Χουάν Μπέρος, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του με την Ενωση:
"Εχω να μιλήσω με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθήκαμε. Μου είχε πει πως θα μου έστελνε έπειτα από μία εβδομάδα μια βελτιωμένη πρόταση. Ακόμα δεν την έχει στείλει. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο... Για το αν θέλει να μείνει ο παίκτης, δεν νομίζω πως έχει κάποιος αμφιβολίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: