Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Με το ένστικτο της επιβίωσης

Ο Νίκος Κωστένογλου θέλει να πανηγυρίσει την τρίτη νίκη του ως τεχνικός της Λάρισας απέναντι στον Άρη (19:30, NS2) αποτέλεσμα που θα δώσει στην ΑΕΛ ακόμη περισσότερες ελπίδες για τη σωτηρία στη Superleague.

Με "όπλα" την υπομονή και την προσοχή στην άμυνα η Λάρισα θα παραταχθεί απέναντι στον Άρη στο συννεφιασμένο "AEL FC Arena", με σκοπό να φτάσει στη νίκη ύστερα από την εκτός έδρας ισοπαλία στην Ξάνθη. Οι "βυσσινί" με το Νίκο Κωστένογλου στο τιμόνι έχουν σε έξι ματς 2 νίκες με Ηρακλή και Πανσερραϊκό, 2 ισοπαλίες με Αστέρα Τρίπολης και Skoda Ξάνθη και δύο ήττες από Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου.

Το ζητούμενο για τους ανθρώπους της ομάδας να ... τριτώσει το καλό και όχι το κακό - όπως συνηθίζουμε να λέμε, καθώς με νίκη η ΑΕΛ θα φτάσει στους 22 βαθμούς και ελπίζει σε βαθμολογική απώλεια του Αστέρα Τρίπολης στις Σέρρες, ώστε να τον ισοβαθμήσει.

Από την πλευρά του ο Άρης, σίγουρα θα εμφανιστεί κουρασμένος, αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας στο "City of Manchester" για το Europa League, στοιχείο που κάνει τη Λάρισα να θέλει να τρέξει και να... σκάσει τον αντίπαλο.

Οι Θεσσαλονικείς ήδη έχουν χάσει έδαφος και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πλέι-οφ και φυσικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Γι΄αυτό το λόγο η νίκη αποτελεί επιτακτικό στόχο, στον Κάμπο, παρά την δυσμενή παράδοση των τελευταίων ετών (τρεις ισοπαλίες και μία ήττα).

Το σημαντικότερο πρόβλημα του Κωστένογλου είναι η απουσία του Μπλάζεκ, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Τσοντοφάλσκι, Αμπάρης, Πρίφτης, Ταυλαρίδης, Κολοβέτσιος, Ταλ, Μελίσσης, Βενετίδης, Καρανίκας, Ιγκλέσιας, Ρομέου, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Κόζακ, Πλιάγκας, Πανκράτ, Σιατραβάνης, Τσιμπάμπα, Κουζάν, Κούλιτς, Ρέντζας, Σίμιτς.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μιχαλήτσος μπορεί να υπολογίζει και πάλι στο Νέρι Καστίγιο όχι όμως και στον Σέρχιο Κόκε εξαιτίας των ενοχλήσεων του Ισπανού στους προσαγωγούς.

Η αποστολή του Άρη:
Σηφάκης, Χουάνμα, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Τόχα, Μενδρινός, Οριόλ, Πρίττας, Μπομπαντίγια, Σακάτα, Τσέζαρεκ, Πορτίγια, Παπαζαχαρίας, Φατί, Μίσελ, Καστίγιο, Ντανίλο, Κασναφέρης και Κατίδης.


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος







Δεν υπάρχουν σχόλια: