Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Το φιλί της ζωής απο Ρομέου

Το φιλί της ζωής έδωσε ο Ρομέου στις καθυστερήσεις του αγώνα στην Λάρισα,  καθώς ισοφάρισε σε 2-2 τον Άρη που είχε προηγηθεί δυο λεπτά νωρίτερα με τον Μπομπαντίγια.
Η θεσσαλική ομάδα έχει μόνο ,μαθηματικές ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία  και θα πρέπει να παλέψει  στις τελευταίες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Από την άλλη μεριά ο Άρης έχει απομακρυνθεί από την πρώτη πεντάδα και την συμμετοχή του  στα πλειη οφ.

Όλα είχαν ξεκινήσει ιδανικά για την Λάρισα που κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και  καθηλώσει τον Άρη. Μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με το γκολ του Κουζέν στο 13΄της αναμέτρησης και όλα έδειχναν να είναι ονειρικά για την ομάδα της Λάρισας.  Όσο περνούσε όμως η ώρα τόσο οι κιτρινόμαυροι άρχισαν να βελτιώνουν την απόδοση τους. Ο Μιχαλήτσος  έκανε ορισμένες εσωτερικές αλλαγές και οι κιτρινόμαυροι άρχισαν να απειλούν. Το γκολ  του Περεϊρα στο 32΄ άλλαξε τα δεδομένα και πρόσθεσε επιπλέον άγχος και πίεση στην ομάδα του Κωστένογλου. Το ημίχρονο έληξε με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλές με 1-1 και όλα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος.

 Η Λάρισα προσπάθησε να κυνηγήσει το γκολ που θα τις έδινε ελπίδες αλλά ο Άρης ήταν αυτός που είχε σωστή αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεψε στους Θεσσαλούς να απειλήσουν.  Όσο περνούσε η ώρα η Λάρισα ήταν καταδικασμένη να ρισκάρει και το έκανε αυτό με τον Κωστενογλου να χρησιμοποιεί ότι επιθετικούς είχε στον πάγκο του.
Ο Άρης κατάφερε στις καθυστερήσεις να το εκμεταλλευτεί και να σκοράρει με τον Μπομπαντίγια, δείχνοντας ότι θα δραπέτευε με το «διπλό» από την AEL FC ARENA. Ο Ρομέου όμως είχε διαφορετική άποψη και ισοφάρισε λίγο πριν σφυρίξει για τελευταία φορά ο Μάνταλος. Μια ισοπαλία που δεν δίνει πολλά στην θεσσαλική ομάδα, αλλά τουλάχιστον της δίνει ένα περισσότερο βαθμό και ψυχολογία για να παλέψει και τον ¨Άρη να απομακρύνεται από την πεντάδα. Οι συνθέσεις του αγώνα

Λάρισα :Τσοντοφαλκσι, Μελίσσης, Βενετίδης. Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι, Μετίν, Πανγκρατ, Ρομέο, Τσιμπάμπα

Άρης : Σηφάκης, Λαζαρίδης, Παπαζαχαρίας, Νέτο, Βανγκέλι, Τσέζαρεκ, Φατί, Μίσελ, Μενδρινός, Μπομπαντίγια, Ντανίλο Περέϊρα,

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: